Bra helg.

Okej jag är kass på att blogga, I knooow! Ska försöka bättra mig ._. Men jag är råförkyld och har ingen lust, okej!? Okej. I helgen va jag, Mirre o Sara på spelning på Area 29 o kikade på vår kompis band, Leav the sky behinde. Så fett braaaa! Mirre filmade lite ska se om jag kan låna den videon!

Eftersom de flesta av banden var från Stockholm så är de klart att dem ville festa i världens bästa stad! Så vi hängde med dem ut, men hör o häpna, dem ville inte gå till Rockbaren!?!?! Dem som vart så Hc! Men vi hade jättekul och kom hem 0630 på söndag morgon! Fett värt!

Sådär ja, nu har jag uppdaterat er lite! Efter jobbet idag ska jag åka till stan köpa massa skit, för att jag kan! Hörs senare!
xoxo

Homesick

Just nu sitter jag på jobbet o nyser ut hjärnan och längtar hem till Melvin, Ellsie och dem supersöta ungarna! Helt galet vad dem växer! Bara fyra dagar och redan ganska mycket större än i söndags ^^

Tror jag håller på att bli sjuk, ont i halsen och himla förkyld :(

Hello Kittens

Här får ni lite bättre bilder på bäbisarna, längtar så tills dem har öppnat ögonen o kan springa runt o busa lite! Melvin är den enda av djuren som får komma fram och nosa på ungarna, dem andra åker på stryk! Damien råkade komma lite för nära..
Jag har inte döpt ungarna än, så svårt att se va de är för kön på dem när dem är såååå små. Men jag har allt lurat ut några namn!
 
 
 
 
 
 
Stolt bästispappa
 
 
RSS 2.0